Bamseman

Igår "trimmade" vi lite på stubbfältet, kan berätta mer och lägga upp bilder senare ! sitter i skolan nu och har samhällskunskap och snackar om demokrati och politik... roligare har man ju haft det..

XOXO MaJa

Hammar

Igår red jag ut på bamse runt hammar, han fick både skritta, trava & galoppera ! har bytt bett på honom nu eftersom att han var så jävla trutig och bara bet fast sig och hängde på det andra ( 2-delat med fasta ringar ) så igår fick han gå med bubbelbettet ! han var skitfin och det känndes bra, galoppen var ganska kort och spännd men det var ju faktist första uppsuttna galoppen på ca 2 månader...  han kommer att få komma till skolan nästa vecka
 
 
XOXO MaJa

The worlds greatest!

Igår hoppade jag zalleballe igen ! Hoppade han på hacket då han har blivit klämd av det andra bettet ovanför mungiporna så har ridit på det några dagar så han är fin i munnen till gamleby fre-lör ! då ska han hoppa 120-120 ! känns så jäla taggad nu när han äntligen fått ordning på benen och börjar lära sig att hoppa ordentligt! :)
 




XOXO MaJa













kommit hem från skolan

hejhej, har precis kommit hem från skolan där jag tränade zalle på eftermiddagen, nu har vi ätit middag lite fort och ska ner och fortsätta rida resten hemma! tror att jag håller mig till bamseman idag hemma :D

Hästkullens Thelma på betet :D


Bamseman

Igår red jag ut på bamse för första gången, han är rätt snäll iaf. stod och bråkade vid järnvägen i typ 10 min då lillenman hade bestämt sig för att inte gå över... men tillslut gick det sen var han jättesnäll !! underbara lilla häst !!
är i skolan nu och har haft första lektionen, zalle får nog vila idag då han gick hela förra veckan, bamseman får nog gå lite i skogen idag o göra vad han känner för :)
 
 
finaste millan <3
 
 
XOXO MaJa

skolan

är på skolan nu och har bara haft en lektion än, sen hål på 1,5 timme... stack bort till stallet och tog på zalle och geena täcken, mockade, packade hö och hinkar åt dom så vi bara har rida var sen ! i eftermiddag efter hoppträningen ska jag och elin åka till mantorp och kolla igenom travshoppen !! Idag kommer Sander hem "Bamse"
han är en 17 årig valack e, Grandeur - King Gotthard. stor som ett as är han iaf 175!!! gått 140 för ett år sen sist!


Dressyrträning @ Zalmiac - 22 Augusti

Idag var han superfin! känndes jättebra och fick en så härlig känsla i traven, länge sen jag bara kunde sitta där och hålla i tyglarna och han gick där jag ville lixom! så underbar han är min lilla älskling!! red serpentinbågar och flyttade dom i traven och i galoppen jobbade vi på volten och red som om den vore 8 kantig för att få med yttersidan. galoppen var helt okej, han blev rätt trött mot slutet.

fick lite bilder idag med!






XOXO MaJa

hoppträning @ zalmiac - 21 augusti

hoppträningen gick somsagt bra! slänger bara upp lite bilder! :)










XOXO  MaJa

ny blogg!

Har skaffat ny blogg nu och ska börja blogga ordentligt hade jag tänkt!
kan berätta lite hur allt ligger till för er som följde gamla bloggen.
Zalle är frisk igen och tillbaka bättre än någonsin! han är pigg och glad och har plötsligt lärt sig att hoppa bra !!
han har gjort 2 starter efter skadan, han har hoppat 110 båda starterna och varit felfri och placerad andra och i första så var han så spänd så han rev första hindret men resten var bra.

har även en ny häst som kommer imr, 17 årig valack som gått 140, känns som en superhäst för mmig just nu och bara känna att jag kan lära mig och att det inte gör något om jag tabbar mig eftersom att han är så rutinerad.

igår så hade i första träningen på skolan iaf, det gick bra faktist ! han hoppade ordentligt och ganska mycket igenom kroppen men känndes jävligt seg, antar att jag kom åt honom när vi tränade för instruktör skulle jag gissa på.




RSS 2.0