Mängder av saker till salu

säljer av mig lite av min utrustning som jag inte använder längre. kolla in mina annonser här :)
http://hastutrustning.hastnet.se/sok/adv.soklistan.php?start=18&frmsok=mAJA&order=&kid=&lanid=5
 
Xoxo maJa

bloggtäling

http://moajonsson.blogg.se/2013/january/bloggtavling-vinn-ett-dyontrans.html#comment

http://www.chevalridsport.se/sv/

Xoxo/ maja

Vila

Idag får lillan vila eftersom att hon inte har fått på sig bakskor än och vi har fått + grader = isgata..
sitter i skolan nu och har engelska sen svenska och slutar halv 5.. hemma nån gång vid halv 7 och då ska jag fixa stallet, knäppa kort på lite saker jag ska sälja, ut och springa, beställa licens till Illern och göra klart/börja på engelska uppgiften jag har till imorgon.. kulkul..
 
 Xoxo maJa

Träning @ Illern

På väg hem från träningen nu med hästarna bak i transporten. Har gått helt okej , elr ja ganska bra för att vara första träningen. Hon var väldigt pigg och spänd men hoppade fint när hon fick bra lägen. Är så svårt nu att börja om och sätta sig på en häst som är tvärtemot Zalle men jag försöker och hoppas på det bästa ! Har ingen mer häst att rida hemma så blir väl att fixa klart stallet och sen ut och springa skulle jag gissa på.

Xoxo maJa


Illern

Red ut på illern med Frida och Nelly igår och det gick jättebra :) hon var ganska lugn men väldigt pigg ! Att vara ute och galoppera i snön var jävligt kul tyckte hon och fort gick det :) idag taggar vi Hoppträning på skolan !! Sitter och väntar på att vi ska börja snart och är i stallet och ska ha bandagering på skolhästarna och förberedelser inför hästskötarexamen.
Ungen passade på att avsluta dagen med att provrida lite på illern

Xoxo maJa


Gymmet

Sitter i skolans gym och tränar just nu, slutar snart och tar tåget hem och rider pärlan sen ut och springa. Får se om jag orkar vara vaken efter det elr om jag tar en tidig kväll idag :)
Xoxo maJa


- Zalle - Bamse + Illern

väldigt länge sen jag skrev nu men nu har motivationen kommit tillbaka så ska försöka börja blogga :) massor har hänt sen sist. både bamse och zalle är sålda och igår kom min nya stjärna hem :)
ett hollänskt sto på 7 år som kom till sverige för 2 veckor sedan. har gått 110 och är efter Mantovani - Voltaire, hon heter Berlien men kallas för Illern än så länge ;)

idag var första gången jag red henne hemma, skrittade ut runt hammar och tog några små travsteg med :) tog det väldigt lungt eftersom hon har fått åkt mycket lastbil de senaste dagarna och har varit väldigt trött men även för att hon endast har skor fram just nu. hon skötte sig i alla fall super! lite pigg och stissig men lugnade ner sig eftersom och kom ner lite med huvudet :)
har precis anmält mig till träning den 11-12 februari för Lotta Björe, hoppas det blir super, har hört massa bra om henne.
Nu ska jag sova så jag orkar kliva upp till skolan imorgon, speciellt nu när jag börjat bli sjuk :(
lite bilder och en film på nykomlingen :D

 
xoxo / maJalehtonen

RSS 2.0